Menu

.      

Neljapäeval avati Lõunakeskuses Guinnessi rekordi püstitamisega suurenenud ja uuenenud Euronicsi kauplus

  • Kirjutas Kadi Annom

Kaupluse avamisel püstitati Guinnessi rekord – kasutatud patareidest loodi Eestit kujutav mosaiik. Avamisel oli kohal Guinnessi rekordi järelevaataja Inglismaalt. Foto: KADI ANNOM

KAUBANDUS • Lõunakeskuses avati 3000 ruutmeetril tegutsev Euronics XXL kauplus, mis on nii pindala kui ka toodete valiku poolest suurim omalaadne pood Eestis ning üks suurim ja innovaatilisim Baltimaades ja Skandinaavias. Piduliku avamisürituse juhatas sisse Marko Reikop koos robotiga.

Kaupluses loodi rohkem kui 25ruutmeetrine kasutatud patareidest mosaiik, mis kujutab Eestit. Mosaiigi loomiseks kasutati ligi 180 000 Eestist kogutud AA- ja AAA-patareid. Ettevalmistusi mosaiigi tegemiseks hakati tegema juba esmaspäeval, mosaiik loodi Tartu kõrgema kunstikooli tudengite abiga. Ettevalmistused algasid juba esmaspäeval, kuid viimase patarei lisas mosaiigile neljapäeval Euronicsi kaupluseketi esindaja Urve Kangro. Mosaiik kantakse oma hiiglaslike mõõtmete tõttu Guinnessi rekordite raamatusse. Euronicsi XXL kaupluse avamisel oli kohal Guinnessi rekordi järelevaataja Inglismaalt, kelle valvsa pilgu all mosaiik üle mõõdeti.

Eesti suurim Euronicsi kauplus Lõunakeskuses annab tööd 33 inimesele. Poes on uue võimalusena teenuste letid. See annab kliendile võimaluse pöörduda kaupluse spetsialistide poole nii Euronicsist kui ka mujalt ostetud kaupade järelteeninduse küsimustes, seda ka pärast garantiiaja lõppemist.

Lõunakeskuses asuv Euronics XXL kauplus on üks suuremaid Euronicsi kauplusi Euroopas. Eestis alustas Euronicsi kaubamärk tegutsemist 2003. aastal ja on praeguseks esindatud 19 kauplusega.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD