Menu

.      

Parim meesnäitleja 2019 Andrus Vaarik esineb Võrus

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

„Elu on parim meelelahutus (pärast surma jõuab mossitada küll)!“ on Andrus Vaariku enda poolt loodud ja esitatud lugu, mis vaatleb inimelu läbi huumoriprisma.

"Mul pole tegelikult midagi karta ja miks mitte kõigest avameelselt ja valehäbita rääkida. Me oleme siin maailmas ju esimest korda ja me ei tea ise ka, mida ja kuidas teha. Ma olen esimest korda eestlane, esimest korda olen ma isa. Ma pole harjutada saanud. Ma kirjutan oma elu ühe jutiga puhtandina valmis. Aga see ei tähenda, et elu ei võiks lõbus olla. Elu on parim meelelahutus! Pärast surma jõuab mossitada küll.“ See ei ole valmis tekstiga etendus, vaid sünnib igal õhtul uuesti. Publikul on võimalik näitlejaga kaasa rääkida ja küsimusi esitada, mis toob ootamatuid pöördeid ja lõpptulemus on alati erinev. Nalja saab muidugi ka, nagu alati Vaariku puhul – hoolimata sellest, et ta seekord Ivan Oravana rahva ette ei astu.

Kõikjal üle Eesti menukaks osutunud „Elu on parim meelelahutus“ etendub lõpuks ka Võru Kandles 05.05 kell 17 (tel 78-68676), piletid Piletilevist ja kohapealt.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD