Menu

.      

Lasterikastel täitus veerandsada kibekiiret tegutsemisaastat

  • Kirjutas Sten Sang

Haanja rahvamajja kogunes mõnusalt sumisev ja ühtehoidev lasterikaste peresülem.

Korralikke kuumakraade näidanud laupäeval tähistati Haanja rahvamajas Võrumaa Lasterikaste Perede Ühingu 25. aastapäeva. Kõrval asuva noortemaja pisike esik sai triiki kirevaid papusid täis ning kilkeid kostis orgu ja orust.

Helged mälestused

Ühingut kuusteist aastat vedanud Hille Kihulane sõnas, et algusaegadel käidi koos pargipinkidel ja kirikuruumides. Paljulapselisi leibkondi kutsuti tegevusega liituma ajalehe kaudu ja telefoni teel. Ajapikku saadi liikumisele rohkem vunki sisse ning liikmetel on siiani meeles vahvad tantsuõhtud orkestri- ja ansamblimuusika saatel. Kihulane andis teatepulga üle uuele viieliikmelisele juhatusele, kuhu kuuluvad Tarmo Jõgeva (peres 6 last), Kadri Laube (peres 5 last), Ainar Vätsing (peres 5 last), Kätlin Kann (peres 4 last) ja Laivi Org (peres 4 last). Värske juhtkond tunnustas eelmist tegijat pikaaegse töö eest ning saatis ta koos kaasaga nädalavahetuseks Värska sanatooriumi mudavannidesse tervist kosutama.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD