Menu

.      

Vastseliina muusikakooli lõpetas 25. lend

  • Kirjutas Birgit Pettai

 Vastseliina muusikakooli lõpetajad ja õpetajad. Eest vasakult viiuliõpetaja Kait Tamra, lõpetajad Anita Lõhmus, Mirle Zeiger ja Markus Elismäe ning kitarriõpetaja Indrek Hunt. Keskel vasakult: Vastseliina muusikakooli direktor Viivika Kooser, saksofoniõpetaja Viljar Jõe, solfedžo õpetaja Ruta Veski ning löökpillide õpetaja Ermo Talvik koos pojaga. Tagumises reas vasakul akordioniõpetaja Anne-Ly Nedo ja paremal klaveriõpetaja Valdur Helm Foto: BIRGIT PETTAI

Teisipäeval toimus Vastseliina muusikakoolis 25. lennu lõpupidu, ühtlasi lõpetati pidulikult muusikakooli õppeaasta.

Vastseliina muusikakooli 25. lennu lõpetasid kolm õpilast: Markus Elismäe akordioni erialal, Mirle Zeiger saksofoni erialal ja Anita Lõhmus viiuli erialal. Vastseliina muusikakooli direkori Viivika Kooseri sõnul lõpetas Vastseliina muusikakooli esimese lennu samuti kolm õpilast.

Vastseliina muusikakooli direktor jagas aktusel tunnistusi ka muusikakooli neljanda klassi lõpetajatele ning tunnustas möödunud õppeaasta tublimaid õpilasi ja õpetajaid. Peale selle said tänukirja ka Vastseliina muusikakooli pikaaegsed õppurid ning õpetajad.

Muusikakooli lõpuaktusel sõna saanud Võru vallavanem Kalmer Puusepp ütles, et muusikakool on lapsele tavakooli kõrvalt teine kool. Puusepp nimetas kahes koolis käivaid lapsi üliinimesteks ning avaldas heameelt, et Võru vallas neid imeinimesi on.

20 PÄEVA ENIMLOETUD