Menu

.      

Uues Võru elustiilikohvikus pakutakse teistmoodi toiduelamusi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Pildil on Elopärli kohvik-poe meeskond avamispäeval. Alates 28. juunist on kohvik avatud kõikidele uute toiduelamuste ja tervislike toitude propageerijaile. Foto: AIGAR NAGEL

Elopärli kohvik-pood avas eile lõuna ajal kõigile huvilistele kohvikuuksed. Tegemist on esimese elustiili ja teadlikku toitumist propageeriva kohvikuga Võrumaal, kus kohalikud asjatundjad ja tervislike eluviisidega kohvikupidajad valmistavad kohalikust ja mahedalt kasvatatud toorainest oma käega toite. Mitmekülgses menüüs on enamik pakutavast toidust gluteeni- ja laktoosivaba, leiab ka lihavabasid roogi.

Kohvikupidaja Ragnar Eeriku sõnul on avamisega vaeva nähtud pool aastat. „Tahan tänada oma meeskonda, tänu kellele on kõik see teoks saanud. Meie koht on mõeldud Võru rahvale, et edendada teadliku elu ühte aspekti ehk toitumist,” sõnab Eerik. „Ma arvan, et toitu maitstes saate ka ise aru, millest ma räägin,” kuulutas kohvikuomanik rõõmsalt uksed avatuks ning kutsus kõiki valminud suupisteid maitsma.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD