Menu

.      

Rannazumba kogub järjest populaarsust

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tamula rannazumba meelitab kohale järjest rohkem huvilisi ning treenereid ka välismaalt. Foto: AIGAR NAGEL

See, et eestlased on tantsurahvas, on selge juba pikemat aega. Juba viiendat suve järjest tantsitakse Tamula rannas zumbat ning osalejate arv suureneb iga korraga.

Kui eelmisel aastal trotsisid tantsijad suvepalavust, siis nüüd, teisipäeval tuli võidelda karge tuule ja vihmapilvedega. See aga zumbatajaid ei seganud ning naerunäod püsisid kuni lõpuni välja.

Ürituse üks korraldaja ja treener Kristiina Musto on väga rõõmus, et hoole ja armastusega loodud üritustesari kasvab nii osalejate, treenerite kui ka sponsorite poolest. Alustati viis aastat tagasi umbes 15 inimesega, sel teisipäeval oli tantsijaid 60.

FOTOD: Aigar Nagel

Treenerite rida täieneb aastast aastasse üha mainekamate nimedega. Eelmisest aastast on tuttavad nimed Kaisa Edenberg Tartumaalt ja Egle Vutt Pärnust. „Sel aastal lisanduvad treenerite ridadesse veel Dljara Antreitšuk, Kristi Möldri ja Keiu Odras Tartust ning viimasel korral Diego ja Victor Armendariz, kes on pärit Ecuadorist ning reisivad kohale Soomest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD