Menu

.      

FOTOD Võru vald tunnustas oma sädeinimesi

  • Kirjutas Birgit Pettai

Kultuurivaldkonna tunnustatud. Alt vasakult: aasta unikaalse looja tiitli omanik Liia Luik, aasta eduka esineja tiitli saanud ansambli Vannamuudu esindaja, aasta kultuurielu kirgastaja, Parksepa line-tantsijate esindaja, ürituse „Viis päeva Võru vallas” algataja tiitli pälvinud Gertu Viiask Puiga kandist, Valli Lukin Pühajõe piirkonnast ja Sirje Kuuseorg Lasva kandist. Ülevalt vasakult: aasta kultuuritoetaja tiitli pälvinud Tiit Lõhmus, ürituse „Viis päeva Võru vallas” algataja tiitli pälvinud Meelis Aianurm Orava kandist, aasta pärandikandja ja -hoidja tiitli pälvinud Sulev Müürsepp ja ürituse „Viis päeva Võru vallas” algataja tiitli pälvinud Anneli Lõhmus Vastseliina kandist. Fotod: BIRGIT PETTAI

Reedel tunnustas Võru vallavalitsus inimesi ja organisatsioone, kes on panustanud olulisel määral valla kultuuri-, noortetöö ja spordivaldkonna ning kogukonna edendamisse.

Võru kultuurimajas Kannel toimunud esimesel sädeinimeste tunnustusüritusel andis tunnustused üle Võru vallavanem Kalmer Puusepp.

Puusepp ütles, et suure Võru valla tegutsemise jooksul on vallavalitsus koostöös volikogu komisjonidega endistest valdadest üles noppinud häid mõtteid ja kombeid, märganud kogukondade eestvedajad, kes on oma hinge ja iga tööst eemal oldud tunni pühendanud piirkondliku spordi, hariduse, muusika, kultuuri ja selle pärandi või ajaloo edendamisele.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD