Menu

.      

Oleme kõige vaesemad, peaaegu nagu korealased

  • Kirjutas Kalev Annom

Neljapäeval, 5. detsembril oli lõppeva aasta viimane pensionipäev, mis tõi nagu tavaliselt kauplustesse ja rahaautomaatide juurde rohkelt rahvast. Foto: KALEV ANNOM

5. detsembril oli selle aasta viimane pensionipäev

Vastutustundetult kõlab kõnepultidest poliitikute suust, et Eestimaal ei ole kunagi elatud nii hästi nagu praegu! Rõhutatud on isegi, et kui iseseisvudes unistasime elust nagu Soomes, siis nüüd elamegi nii, nagu meie iseseisvumise ajal elasid soomlased.

Praegu vaevalt möödub mõni päev, kui pealinna poolt ei kostu juttu hoolitsusest pensionäride eest ja hala, et mis ikka kõik juhtuda võib, kui teine sammas Isamaa soovil ja eestvedamisel vabatahtlikuks tehakse. Pane tähele! Vabatahtlikuks.

Opositsioonipoliitikud on kohustusliku teise samba poolt. Las pangad võtavad rahva rahalt suuri fondide haldamistasusid ja kõik, sest rahvas on loll ja ei oska rahaga midagi peale hakata.

Äsja oli selle aasta viimane pensionipäev. Järgmine pensioni saamine on juba 2020. aasta 5. jaanuaril, kuid et see on pühapäev, laekub pension varem.

Uurisime 5. detsembril, kuidas elavad meie inimesed jõulude ja aastalõpu eel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD