Menu

.      

Võru linnapea: Võrus on tuvastatud positiivseid koroonaproovi tulemusi

  • Kirjutas Anti Allas, Võru linnapea

FOTO: Aigar Nagel

Kallid kaaslinlased! On kinnitust leidnud, et 12. märtsil Võrumaal võetud proovide hulgas on positiivseid tulemusi (koroonaviirus on tuvastatud). Meile täpsemaid andmeid pole antud, aga sellest lähtuvalt on linnavalitsus seisukohal, et kõik sünnipäeval viibinud inimesed peavad jääma karantiini, samuti samas eluruumis elavad lähikondsed.

Lähtuvalt värskelt saadud ja edaspidi laekuvatest informatsioonist teeme hiljemalt teisipäevaks, 17. märtsi kella 15ks otsuse kas ja kuidas jätkame Võru linnas lasteaia teenuse pakkumist piiratud mahus.

Seoses kriisiolukorraga on Vabariigi Valitsus küll soovitanud kui vähegi võimalik, siis lapsi lasteaeda mitte viia, kuid mõistame, et see ei pruugi perel olla tavalise tööelu jätkamiseks võimalik ja selles osas tahame linnana maksimaalselt peresid toetada. Riigi poolt vastuvõetud otsusega kehtib eriolukord 1. maini 2020 juhul, kui valitsus ei otsusta teisiti.

Selles olukorras tuleb meil kõigil lähtuda tervest mõistusest, mitte minna paanikasse ja korraldada oma elu nii, et minimeerida lähikontaktide olemasolu.

Tugevat tervist! Hoidke end ja oma lähedasi!

Jätkuvalt ei näe ma põhjust paaniliseks toiduvarumiseks! Sellega teeme üheskoos pigem halba kui head.

Seotud lood

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD