Menu

.      

Võru Kreutzwaldi kooli mänguväljaku arendamine võitis kaasava eelarve hääletuse

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linna kaasava eelarve hääletuse võitis  Võru Kreutzwaldi kooli mänguväljaku arendamine, mille poolt andis hääle 160 võrulast.

Teiseks jäi veeatraktsiooni „Kaelkirjak“ rajamine Tamula randa, mida toetas 58 linlast ning kolmandaks 55 poolthäält saanud ettepanek tuua keskväljakule LED-ekraan. Hääletada sai üheksa idee poolt ning kokku osales hääletusel 365 linlast.

Mänguväljaku arendus on planeeritud Kreutzwaldi kooli territooriumile, olemasoleva mänguväljaku kõrval asuvale haljasalale. Olemasolev mänguväljak valmis vähem kui kahe aasta eest ja see on laste poolt väga hästi vastu võetud. Oma mahutavuselt on väljak väikseks jäänud. Praeguse mänguväljaku puhul on ala kasutajateks lisaks koolile ka lasteaed Punamütsike ning naabruskonna elanikud. Laiendatud mänguväljak võimaldab seda kooskasutamist süvendada ja pakkuda terviklikumat aktiivset ajaveetmist kõigile. Paljude võimalustega mänguväljak soosib tervislikke eluviise, pakkudes mõtestatud ja vaheldusrikast tegevust oma elukoha lähedal.

Võru linna kaasava eelarve mahuks on kinnitatud 20 000 eurot ning idee tuleb ellu viia hiljemalt 2022. aasta lõpuks.

4. September 2019 pärastlõunal avati Võrus ametlikult Kooli tänav 7 paiknev välikorvpalliväljak ja võimlemislinnak.

4. September 2019 pärastlõunal avati Võrus ametlikult Kooli tänav 7 paiknev välikorvpalliväljak ja võimlemislinnak. Foto: AIGAR NAGEL

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD