Menu

.      

Võru Jaama tänava ehitustööd maksavad 1,8 miljonit eurot

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Võru linn
Jaama tänavale rajatakse täies mahus uus tänavalahendus koos haljastuse, parkimise ja kõnniteedega. Kogu pikkuses ehitatakse tänavale välja sademeveesüsteem ning teostatakse ulatuslikke kaablitöid.
 
„Tegemist on ehituslikult paraja väljakutsega, kuna olud on keerulised – pinnas on soine ja allikaline, kuid ka probleemid, mis leiavad tänu ehitusele lahenduse, on ulatuslikud. On mille nimel pingutada. Selle tänavaruumi kordategemisest võidavad nii sealsed elanikud kui ka ettevõtted ja ka suur hulk Võru linna läbivaid transiitliiklejaid,“ kommenteeris linnapea Anti Allas.
 
Sõidukite liikluseks suletakse tänav alates 14. juunist, ümber korraldatakse ka ühistranspordi liiklus. Jaama tänavast põhjapoolsetele kinnistutele on tagatud ligipääs Roopa tänava kaudu ja lõunapoolsetele ettevõtetele on ligipääs tagatud kas Pika tänava poolsest otsast või Roopa-Muraka tänavate kaudu. Jälgige liikluskorraldusmärke.
 
Jaama tänava peatrassi on plaanis ehitada kolme brigaadiga. Esimene brigaad alustab F. R. Kreutzwaldi ristist ja liigub töödega Pika tänava suunas. Teine brigaad alustab Muraka tänavast ja liigub samuti Pika tänava suunas. Kolmas brigaad alustab Muraka tänavast ja liigub F. R. Kreutzwaldi suunas.
 
Tööd on planeeritud lõpetada 30. oktoobriks. Töid teostab Wesico Project OÜ.
 
Koos ASi Võru Vesi töödega on Jaama tänava ehituse maksumus ca 1,8 milj eurot. Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi kohaliku tee ehitamiseks juhtumipõhine investeeringutoetus linnale on 624 362 eurot.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD