Menu

.      

Meegomäe ja Jämejala sõsarhaiglatel on erinev tulevik

  • Kirjutas Kalev Annom

Tervikum Viljandi südames linnulennult. Tervikumi peasissepääs on Jakobsoni tänava poolt. Perearstid paiknevad Turu platsi poolses küljes. Maapealne parkla jääb turuplatsi kõrvale alles ja maa alla tuleb lisaks üks parkimiskorrus.

Meegomäel asuv Lõuna-Eesti haigla valmis 15. mail 1982. aastal ja analoogse projekti järgi ehitatud Viljandi haigla Jämejalas detsembris 1984.

Sügisel kasutasid paljud Võru maakonna inimesed Viljandi haigla vaktsineerimisbussi teenuseid, millest kirjutasime 9. novembri Võrumaa Teatajas „Eesti esimene COVID-19 vaktsineerimisbuss taas Võrumaal” ning juttu oli ka Viljandisse ehitatavast Tervikumist, mis pakkus huvi meie lugejaile, sest tegu on sõsarhaiglatega, mis on valinud arenguks erineva tee.

Uurisime SA Viljandi Haigla juhatuse esimehe Priit Tampere käest, kuidas seal kandis tervishoiu edendamine käib. Vahendajaks oli Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Ene Veiksaar.

Kõik sai alguse kümmekond aastat tagasi

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD