Menu

.      

Katuserahad panevad õla alla mobiilse noortetoa ehitusele

  • Kirjutas Sten Sang

Võru noortekeskuse noorsootöötajal Emil Aništšenkol on hea meel, et järgmisel kevadel saab Võru skate-pargi kõrvale tuleva mobiilse noortetoa plaanidega edasi minna. Foto: AIGAR NAGEL

Riigikogulased jagasid taas regionaalseid investeeringuid ehk maakeeli katuserahasid. Jagus neid ka Võrumaale, kus tummisema osa said seekord noored. Oma osa kolmest jagatavast miljonist said ka kohalikud spordiedendajad ning kultuuriviljelejad.

Ootamatu abikäsi

Sotsiaaldemokraat Ivari Padar suunas 10 000 eurot toetusraha Võru noortekeskuse teisaldatava noortetoa ostuks ja sisustamiseks. Noortekeskuse tegevjuht Gitlin Kütt on varem pingutanud, et leida merekonteinerist tehtava terrassi ja lavaga noortetoa jaoks vahendeid. Ta on taotlenud raha nii projektidest kui ka linna kaasavast eelarvest ning omaalgatuse programmist. Tänu riigikogulase märkamisele on nüüd võimalik mobiilse noortetoa plaanidega edasi minna. Kevadesse on planeeritud toaaluse ehitustööd.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD