Menu

.      

Koos lume tulekuga algas nobe jõuludeks valmistumine

  • Kirjutas Sten Sang

Keskuse Saagu Parem parempikud valmistuvad hoolsalt, et 18. detsembril jõulubussiga üle terve Võrumaa jõulurõõmu puistata.  Fotol: Marju Õunpuu (vasakult ehk õlasalliga jalatõstjast), Reti Kuusk, Siley Maria Kuusk, Piret Haljend, Mia Mall Haljend, Anneli  Kivimäe (pakk käes), Ingrid Pilt, Meelike Nagel. Foto: AIGAR NAGEL

Äsja saabunud lumerohke detsember paneb jõulumeest peagi saani valmis seadma ning päkapikudki on pisikeste ja suurte jõulusoovide kokku korjamisel oma panust andmas. Võrumaal on võimalus head teha nii parempikkude ridades kui ka Inglipuule riputatud salasoove täites.

Kingipakk, annetus ja komm

Heategevusliku keskuse Saagu Parem juht Piret Haljend kinnitab, et ka sel aastal on meeskonnal käed-jalad kingipakkimise tööd täis. Nimelt on võimalik sel aastal panustada siinsete põnnide magusatesse jõuludesse suisa kolmel moel.

Keskuse sotsiaalmeediaküljel on leitav jõuluvana soovinimekiri, kust saab oma panuse anda üle saja lapse kingisoovi täitmises. Kinginimekirja lisatakse see laps, kes on Saagu Parema keskusele oma jõulusooviga kirja teele pannud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD