Menu

.      

Pühadelauale passivad hästi nii part kui ka jäätis

  • Kirjutas Sten Sang

Emeri Kaubanduse hulgilaos toimetab toidukraami soetama tulnud kundedega Egle Paas. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus Luha tänaval toimetavas Emeri Kaubanduse hulgilaos on detsembris kiired ajad. Nõudlust jagub nii jae- kui ka äriklientide poolt. Kaubavalikus olevast jahutatud ja külmutatud toidukraamist leiab ka nõudliku maitsega kunde üles selle kõige õigema jõululauale mineva roa.

Part ja kastis jäätis

Emeri Kaubanduse OÜ varustab toidukaubaga peamiselt Võru- ja Põlvamaa koole, lasteaedu ja muid toitlustusega tegelevaid ettevõtteid. Müügiassistent Egle Paasi sõnul suureneb jõulukuul huvi just sealiha järele. „Märgatavalt tõuseb ka pardiliha müük. Suurt populaarust on kogunud snäkid, mille valik on meil rikkalik ja täieneb pidevalt.” Nii on hulgilattu leidnud tee ka jaekliendid, kes külastavad paika oma toiduvarude täiendamiseks lausa igal lahtiolekupäeval. „Kuu alguses ja pidupäevade eel käib jaekliente rohkem kui tavaliselt. Kui tullakse, siis ikka sooviga hulgi osta,” märgib Paas.

Emeri Kaubanduse hulgilaos toimetab toidukraami soetama tulnud kundedega Egle Paas. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD