Menu

.      

Haridusuuendaja Kerli Kõiv: „Haridust ei anta ainult koolis. Ka väljaspool on lugematu arv tunde, kus noor viibib: noortekeskuses, huviringis, kogukonnas, kodus”

  • Kirjutas Liana Allas

Kerli Kõiv. Foto: GRETHE RÕÕM

Võrumaa inimesed. Kus on nad nüüd, mis neist on saanud?

Kes on haridusuuendaja? Võrumaa arenduskeskuses töötav Kerli Kõiv ütleb, et seda küsitakse temalt päris tihti. „Mul oli väga hea meel märgata, et Võrumaa arenduskeskus on loonud sellise nimetusega ametikoha. Ma olin omandanud magistrikraadi haridusinnovatsioonis, sain sellele töökohale tulla ja luua selle sisu. Arendada, anda sellele oma sisend, sest see oli niivõrd uus ametikoht. Minu küsimus oli ka algul: mida te minult sellel töökohal ootate? Selle ametikoha roll on seirata, milliseid sekkumisi, uudseid lähenemisi, uuemaid mõtteviise Võrumaa vajab, et liikuda väljakutsetega edasi. Kuidas panna erinevad osapooled, asutused, inimesed koostööd tegema. See on muutuste juhtimist suunav ametikoht haridusvaldkonnas,” ütleb Kerli.

Võrumaal sündinud naine sõnab enese tutvustuseks, et tema juured on Rõuges ja Plaanil, koolis käis Võrus Kreutzwaldi koolis, aga edasisteks õpinguteks valis Tartu.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD