Menu

.      

Katariina allee ehitus algab lähiajal, Mart Timmi keskuse avamine jääb sügisesse

VTTÄNAVA ÜMBEREHITUS • Katariina allee on praegu projekteerimisjärgus ja ehitus peaks algama lähikuudel, Mart Timmi Jaagumäe talu kaubakeskus avatakse Katariina tänava ääres septembris-oktoobris.

Kuigi puude mahavõtmine algas juba aprilli lõpus, valitseb Katariina alleel praegu vaikus. Isegi vahepeal kohale toodud ehituspiirded on praeguseks maha võetud. Kas Katariina allee ehitus on seiskunud?

„Praegu käib projekteerimine,” kommenteeris Katariina allee rekonstrueerimise käiku ehitusfirma OÜ Aigren juht Meelis Kibena. Ta lisas, et lähiajal peaks projekteerimine lõpule jõudma ja siis algavad ehitustööd.

VTTööde alustamine on Meelis Kibena sõnul lähikuude küsimus, kuigi vajalike kooskõlastuste saamine jääb suveaega, mis võib ehituse algust veidi venitada. Kibena ütles, et praeguseks on ära tehtud need tööd, mis projekteerimist ei vajanud, ehk siis puude mahavõtmine.

Küsimusele, kuidas Mart Timmi rajatav Võrumaa kaubakeskus samal tänaval toime tuleb, kui sel ajal käib ehitus, rääkis Meelis Kibena, et Timmi keskust enne septembrit-oktoobrit ei avata.
Ühtlasi on kavas Mart Timmiga kokku leppida, et kaks objekti teineteist segama ei hakkaks.


Katariina allee ehitustööde käigus rajatakse ja rekonstrueeritakse koos kinnistute ühendustorustikega Katariina allee reovee kanalisatsiooni- ning veetorustikud, ehitatakse välja sademeveetorustik, taastatakse sõidutee asfaltkate ja kõnnitee, rajatakse valgustus, uuendatakse haljastust ning väikevorme.

Katariina tänava ümberehitust teostavad Võru firmad OÜ Aigren ja OÜ Hydroservice. Ehituslepingu maksumus on 719 000 eurot, sellest 452 284 eurot katab keskkonnainvesteeringute keskus keskkonnaprogrammist.{jcomments lock}


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD