Menu

.      

Võru linn andis puidutöötlemise kompetentsikeskusele korvi

Pildil asuvasse Väimela mõisa endisesse lauta planeeritav puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus peab läbi ajama ilma Võru linna toetuseta.  Foto: Võrumaa TeatajaVOLIKOGU ISTUNG • Võru linnavolikogu otsustas eilsel istungil loobuda toetusest Väimelasse kutsehariduskeskuse juurde rajatavale puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskusele.


Volikogu rahandus- ja majanduskomisjon otsuse eelnõud ei toetanud. Otsuse eelnõu poolt oli otsuse tegemise ajal üks volikogu liige, Toomas Paur. Vastu olid kümme volikogu liiget ja erapooletuid oli viis.


Volikogu esimees Erki Saarman oli ette valmistanud otsuse eelnõu osaleda Võrumaa kutsehariduskeskuse projekti „Puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus” omaosaluse katmisel käesoleval aastal summas 23 854,97 eurot tingimusel, et selles osalevad kõik Võrumaa omavalitsused arvestusega 1,73 eurot elaniku kohta. Nagu rääkis Erki Saarman, on ettepanek projekti toetada saabunud Võrumaa Omavalitsuste Liidult. Omavalitsustest on Misso ja Urvaste vald juba otsustanud projektis mitte osaleda. Haan-ja vald on otsustanud osaleda 200 euroga, kuigi elanike arvu järgi peaks olema summa ligi 2000 eurot, ja Lasva vald on otsustanud toetada 300 euroga, kuigi elanike arvu järgi peaks olema summa ligi 3000 eurot. „Sellisel kujul see projekt väga elujõuline ei ole,” kommenteeris kompetentsikeskuse projekti toetamise asja volikogu esimees Erki Saarman.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD