Menu

.      

Eilsel puhumisreidil ühtegi alkoholi tunnustega juhti ei tabatud

Foto: MAARJA KAIVKONTROLL • Eile varahommikul toimus Võrus Väimela ristmikul, mis ristub Tallinna–Luhamaa maanteega, puhumisreid. Politseinikud olid kõigis neljas suunas. Sihtpunkt oli kõigile 20 politseinikule ja kolmele abipolitseinikule üks, kuid mindi erinevat teed pidi, et vältida politseiautode kolonni. Selline kohalesõitmisviis polevat küll reegel, ent niimoodi on välja kujunenud.


Päeva alustati kogunemisega Võru politseijaoskonda kella 7.15, kus rääkis Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo Võru politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Varbo Maandi meestele ülesannetest ning sellest, kuhu minna ja kes on paarimehed. Foto: MAARJA KAIVIgaühel paluti kaasa võtta ka teatud arv huulikuid.


Sõitsin eravärvides musta Škodaga koos Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo Võru politseijaoskonna patrullteenistuse vanemliikluspolitseinik Kuldar Raudsikuga ristmikule. Auto, milles sõitsin, on mõeldud varjatud liiklusjärelevalve teostamiseks. Kuldar Raudsik pani igas ristmiku suunas maha kiiruspiirangumärgid, et aeglustada juhtide kiirust 30 kilomeetrini tunnis. Kõige rohkem autosid liikluses oli kahtlemata Parksepa poolt Võrru tulekul.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD