Menu

.      

Pank teeb pangamajas ruumi, et linnavalitsus saaks sisse kolida

Võru ajalooline pangamaja, mille esimesel korrusel teeb SEB Pank praegu remonti, et maja teiselt korruselt sinna ümber kolida. Pärast kolimist tuleb pangamajja linnavalitsus ja kõrvaloleva linnavalitsuse maja Jüri tänava ääres läheb müüki.	 Foto: Võrumaa TeatajaREMONDITÖÖD • Võru ajaloolises pangamajas linnavalitsuselt ruume rentiv SEB Pank on alustanud remonti tänava äärde jäävates ruumides esimesel korrusel, et maja teiselt korruselt ümber kolida, võimaldades nõnda linnavalitsusel uutesse ruumidesse sisse kolida.

„Plaan on tõesti esimese korruse pinnale kolida,” kinnitas SEB Panga kommunikatsioonijuht Silver Vohu. Millal uued ruumid Tartu tn 25 pangamaja tänavakorrusel valmis saavad ja kolimine teoks saab, selgub juba lähiajal.

Panga kolimist ootab omakorda Võru linnavalitsus, kellel on plaan vabaks jäävatesse panga ruumidesse ümber kolida. Linn üritas veel aasta tagasi pangamaja müüa, aga edutult ning lõpuks otsustati maja müümata jätta ja sinna ümber kolida linnavalitsuse ruumid.

Pärast kolimist on kavas praegune linnavalitsuse maja, mis asub aadressil Jüri tn 11, maha müüa. Nagu rääkis varem abilinnapea Kersti Kõosaar, müüb linn Jüri tänava maja maha, kuna ei näe sellel otstarvet. Linnapea Jüri Kaver on varem rääkinud, et seoses linnavalitsuse ümberkolimisega on kavas pangamaja ja kiriku vaheline Seminari väljak ümber nimetada Raekoja platsiks. Platsi äärde jääb ka Võru 1. põhikooli hoone, mis on kavas lähiaastail ümber ehitada Võru niinimetatud riigigümnaasiumi hooneks.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD