Menu

.      

Kreutzwaldi gümnaasiumi rahvas harjub õppetööga neljas majas

Endise gaasianalüsaatorite tehase Jussikese lasteaia maja, mis asub Paju tänaval Võru linna raamatukogu hoone taga. Seal õppisid vahepeal Võrusoo kooli ja Võru 1. põhikooli algklasside õpilased, aga praeguseni on see maja paar aastat tühjalt seisnud. Foto: Võrumaa TeatajaUUS KOOLIKORRALDUS • Pärast talvist koolivaheaega, alates esmaspäevast toimub seoses koolimaja remondiga Võru Kreutzwaldi gümnaasiumi õppetöö neljas eraldi majas ja nii õpetajad kui ka õpilased harjuvad uue korraldusega.


Kooli juhtkond ja lõpuklassid on kolinud juba ümber endisesse Wermo peahoonesse Räpina maantee
ääres. Kreutzwaldi kooli kolmandate ja viiendate klasside õpilaste elu lihtsustamiseks on pandud klassiruumide ustele sildid koos  õpetaja nimega. Foto: Võrumaa TeatajaWermo hooneid rentiva OÜ Neveri juht Anita Hoole ütles, et esimene koolipäev uues majas läks hästi. „Kartsime hullemat,” lisas ta, „keset talve kooli kolimine lühikese ajaga.” Hetkel on sisseelamise periood, ilmselt peab kool mingeid muudatusi veel tegema, millega pole osatud arvestada, rääkis Hoole.


Kooli juhataja Katrin Martinfeld ütles kolimist kommenteerides, et kõik läks korda, ainult palm on veel kolimata. „Eks ta ole ikka suur ja raske,” ütles Martinfeld palmi kohta, „aga me tegeleme sellega ja ehk me ikka saame ta kolitud. Ilmselt tuleb ta potist välja võtta ja eraldi potist kolida.”
Klassiruum Jussikese lasteaia majas.  Foto: Võrumaa Teataja

Niinimetatud Jussikese majas ehk endises lasteaia hoones Paju tänaval on kaks aastat tühjalt seisnud majale taas elu sisse puhutud. Maja välisküljel küll ühtegi märget koolitegevuse kohta pole. On vaid üks silt, mis ütleb, et mõlemad välisuksed tuleb kinni panna. Maja sees aga on klassiruumide ustele pandud välja klasside numbrid ja õpetaja nimi. Laste käsutuses on saal ja väike söökla.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD