Menu

.      

Võrumaa Teataja mälumäng

MÄLUMÄNG • Viimase osa vastused: 1 – Heili Sepp (pressisõber) ja Kristen Michal (pressivaenlane); 2 – Elina Reinold; 3 – Johannes Märtson; 4 – Ali Bin Nasser on jalgpallikohtunik, kes luges kuulsa nii-öelda „Jumala käega” löödud värava; 5 – küsitud maali autor on Raymond Georges Yves Tanguy.

17. osaga lõppes ühtlasi ka Võrumaa Teataja mälumänguturniir. Täname kõiki, kes kaasa mõtlesid, aga eriti neid, kes võtsid vaevaks küsimuste vastused toimetusse läkitada. Kokku võttis Võrumaa Teataja mälumängust osa 16 inimest, kellest üheksa mängis alates esimesest osast peale.

Auhinnad. Foto: VÕRUMAA TEATAJA
Võitjad on selgunud!


Turniiri suveräänne liider oli Põlva maakonnas elav Allan Espenberg, kes vastas valesti vaid kahel korral ja oli igas voorus ka üks kiiremaid vastuste saatjaid. Tema kannul püsis pea kogu turniiri vältel Toivo Peterson, kes sai kokkuvõttes teise koha.


Võrumaa Teataja mälumänguturniiri üheks tähtsaks osaks oli vastamise kiirus, mis seekordsel turniiril määras ära, kes võidab auhinnalise kolmanda koha. Tihe rebimine käis viimastel nädalatel Ainika Atspooli ja Pille Hallopi vahel, kusjuures viimases voorus oli vastuste saatmise ajaline vahe kõigest 35 minutit. Õigesti vastasid mõlemad mängijad, ent vastused läkitas varem teele Pille Hallop.


Mälumänguturniiri kolm auhinda on järgmised:


• Anne Cristie’ teos „Vaaraode maagia”,


• Jouni Jussila „Virmalised, põhjavalguse lummas”,


• „Eesti pressifoto 2011”.


Niisiis – alustades võitjast saavad kolm paremat valida endale meelepärase raamatu. Lisaks sellele loosisime välja ka Võrumaa Teataja 2013. aasta seinakalendri, mille võitis Maiu Tafenau! Võitjatega võetakse ühendust.

20 PÄEVA ENIMLOETUD