Menu

.      

Rõuge TV otse-eetris loositi auhindu

Rõuge TV otsesaate meeskond (vasakult): Hektor Glear Vene, Kadri Kann, Viivika Nagel, Karel Saarna, Kerli Kõiv, Jaanus Mark, Maanus Hurt, Pait Priidik Pettai, Martin Mark, Katri Kõva, Liivika Koobakene, Kadi Kuus, Sandra Eowyn Karu ja Tiit Toots.	  Foto: BIRGIT PETTAISAADE • Teisipäeva õhtul, umbes kella 17 ajal kogunes Rõuge noortekeskusesse Rõuge TV korraldustiim, et valmistuda kolmandaks otse-eetriks. Stuudio võttis tasapisi ilmet. Veidi enne kella 19 olid kõik uudistesaate otse-eetrisse minekuks valmis, stuudios valitses haudvaikus ja siis see algas.

Saatejuhid Katri Kõva ja Liivika Koobakene juhatasid sisse saate, tutvustasid tavapärast stuudiomängu ja tõid vaatajateni valla põnevamaid uudised. Mõnusaks vahepalaks oli saatejuhtide omavaheline elamuste jagamine saateteemadel: jõuluaeg Rõuges, kuidas saabus uus aasta Rõuge südames, töösoe Rõuge jääväljak. Lisaks tutvustati vaatajatele lähiajal toimuvaid sündmusi.
Stuudiokülaliseks oli vallavanem Tiit Toots, keda intervjueeris saatejuht Jaanus Mark. Tehti kokkuvõte Rõuge valla kodukohakampaaniast ja toimus pingeline auhindade loosimine.

Kodukohakampaania „Mulle meeldib Rõuges” auhindade loosimise fortuunaks oli vallavanem Tiit Toots isiklikult. Foto: BIRGIT PETTAIKodukohakampaania vanuserühmas null kuni kuus aastat osutus võitjaks Catherine Vene, kes sai auhinnaks Grethe Rõõmu fotostuudio fotosessiooni ja aastase õppemaksu Rõuge lasteaias. Vanuserühmas seitse kuni 26 sai endale auhinnaks iPad’i Eva Johanna Lepikov ja 27+ vanuserühmas võidutses Mati Võsu, kes sai auhinnaks Philipsi LCD-teleri. Lisaks sellele sai iga vanusegrupi võitja ploki Rõuge vett ja viis Rõuge valla kalendrit. Auhinnad toimetab lähipäevil võitjatele kätte Rõuge vallavanem Tiit Toots isiklikult.

Rõuge TV lõbusad saatejuhid Katri Kõva (vasakul) ja Liivika Koobakene (paremal). Foto: BIRGIT PETTAIMöödunud aastal suurenes Rõuge valla elanike arv 19 võrra, mis on suurim valda elama tulnud inimeste arv maakonnas. Kokku tuli Rõuge valda elanikke eelmise aasta jooksul juurde 104, kuid lahkus 85 inimest. Vallavanemale teeb kõige rohkem rõõmu see, et juurde sündis 25 vallakodanikku. „Arvan, et see number näitab seda, et meie vallas elab väga palju noori peresid, kellel on plaan siin edasi elada ja oma lapsed siin suureks kasvatada,” ütles vallavanem Tiit Toots.

Stuudiomängu küsimuseks oli: „Mitme kilomeetri kaugusele jääb Rõuge vallas asuv Kiidi talvepark sinu kodu juurest?” Küsimusele oli otsesaate ajal võimalik vastata Rõuge TV Facebook’i lehel. Saate lõpetuseks loositi stuudiomänguvõitja, kelleks osutus Õnne Pindmaa. Võitjale oli auhinna välja pannud Kiidi talvepark.

20 PÄEVA ENIMLOETUD