Menu

.      

Anna-Maria Galojan – aasta Londonis

Anna-Maria nädal tagasi oma raamatuga Londoni kesklinnas asuvas Itaalia restoranis Sugo.  Foto: MAARJA KAIV15. jaanuaril, kui olin Londonis, võtsin Anna-Maria Galojaniga (30) ühendust, et temaga kokku saada ja ka Võrumaa Teatajale temast kirjutada. Me saatsime õige mitu SMSi, et sobivamat aega meile mõlemale kokkusaamiseks leida. Parim aeg oli neljapäev, 17. jaanuar kell 18 Notting Hill Gate metroopeatuses, kuhu Anna-Maria mulle vastu tuli ja kust me edasi tema Itaalia lemmikrestorani Sugo jalutasime. Anna-Maria oli väga viisakas ja sõbralik, me istusime maha, tellisime eelroaks merekarbid, oliivid, pearoaks pasta ja magustoiduks sidruniserbeti ning pokaali veini. Anna-Maria eelistas punast, mina valget. Anna-Maria oli väga jutukas ja kohe nõus mulle vastama.


Alates 2007. aastast on Anna-Maria Galojan Inglismaal töötanud. 2009. aastast alates jätkab ta oma tööd The Baltic Times juures ning lisaks ka The Middle East Magazine’is. Ta on analüütik. 21. jaanuaril sai Anna-Marial Londonis elatud juba terve aasta.


Ma ei hakanud uurima seda, kuidas ta väidetavalt ligi pool miljonit taskusse pistis, uurisin lihtsalt, kuidas tal Londonis läheb, mida teeb jms. Järgnevalt minu intervjuu Anna-Maria Galojaniga.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD