Menu

.      

Pankuri pubi pani pillid kotti

Hetk mööbli kolimisest Pankuri pubist teisipäeval.    Foto: Aigar NagelSÖÖGIKOHT SULETUD • Ligi aasta aega Võru südalinnas pangamaja nurga peal tegutsenud Pankuri pubi sulges esmaspäeval uksed.

Teisipäeval oli näha, kuidas pubi ruumidest koliti mööblit välja ja eilsest on ruumid tühjad.
Alates 8. veebruarist on muutunud ka pubi pidanud ettevõtte Wine & Catering Estonia OÜ juhtkond ja asukoht. Varem Võrus registreeritud firma on alates 8. veebruarist registreeritud Tallinna ja firma uus juhatuse liige on Velvo Vahenurm, kes on varem tuntust kogunud autovarguste organiseerimisega.

Pubi endine pidaja Valter-Johannes Sirge ütles eile, et müüs firma maha juba üle-eelmisel reedel ega tea praegu toimuvast midagi. „Müüsime tervikuna kõik maha,” ütles ta. Firma müügisummat ei olnud ta nõus avaldama.

Müügi põhjuste kohta ütles Sirge, et Võrus pole inimesi, kes käiks väljas söömas ja tekitaks käivet. „See on Võru!” lisas ta. Sirge tunnistas, et pubi jäi oma tegevuse käigus võlgu, aga kellele ja kui palju, polnud ta nõus avaldama.

Möödunud aasta lõpus panid pubi omanikud Valter-Johannes Sirge ja Peeter Plakk toidukoha müüki. „Kui keegi on huviline, siis miks mitte,” kommenteeris Sirge müügi kavatsust mõned kuud tagasi. Müügi põhjuseks tõi ta tiheda konkurentsi Võru söögikohtade turul.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD