Menu

.      

Tuli hävitas Vastseliina noortekeskuse katuse

Foto: Lõuna päästekeskusPÕLENG • Paar aastat tagasi valminud Vastseliina noortekeskuse maja langes üleeile õhtul tuleroaks, põlengus inimesed kannatada ei saanud ja tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.
Eile hommikul kella 9 ajal käisid hoone juures veel viimased kustutustööd. Kohal olid Vastseliina komando masinad ja tuletõrjujad kustutasid katuse all viimaseid suitsevaid tulekoldeid. Eemalt oli näha, et öisel tulekustutamisel oli eemaldatud praktiliselt kogu plekk-katus.


Foto: Lõuna päästekeskusPäästeameti Lõuna päästekeskuse info kohaselt teatati häirekeskusele tulekahjust Vastseliina alevikus asuvas noortekeskuses üleeile, 26. veebruaril kell 19.10. 13 täiskasvanut ja üks laps olid hoonest ise välja tulnud enne päästjate saabumist. Päästjate sündmuskohale jõudes põlesid 38 x 20 m suuruse plekist hoone katusekonstruktsioonid ja laesoojustus. Päästjad avasid tulekollete leidmiseks lae- ja katusekonstruktsioone nii hoone seest kui ka väljast. Tules hävis hoone katus kogu ulatuses, siseruumid said veekahjustusi. Tulekahju likvideeriti lõplikult 27. veebruaril kella 3.21 paiku, tekkepõhjus on selgitamisel.

Foto: Võrumaa Teataja

Noortekeskuse juhataja Merlis Pajustik ütles eile, et ei oska öelda ega spekuleerida, millest tuli võis alguse saada. Teisipäeva õhtul toimus hoones naiste jõusaalitreening, kui valvur märkas suitsu ja helistas tuletõrjesse. Hoones olnud inimesed pääsesid vigastusteta. Kuivõrd hoone sisustus sai tulekahjus kannatada, on noortekeskuse tegevused peatatud.


Foto: Lõuna päästekeskusVastseliina noortekeskuse renoveeritud maja valmis 2011. aastal ja sellest sai Vastseliina valla 2011. aasta tegu. Noortekeskus on mitmekülgne noorte vaba aja veetmise koht, kus saab mängida piljardit, lauahokit, lauajalgpalli ja erinevaid lauamänge. Noortekeskuses on võimalik meisterdada ja lugeda erinevaid ajakirju. Trikkirattahuvilistel on võimalik kasutada skateparki. Lisaks on keskuses moodne köök, kus on võimalik endale söödavat ja joodavat valmistada.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD