Menu

.      

Korvpalliõhtu pakkus palju põnevat

Võidujooks korvpallile.  Foto: Maidu JaasonKORVPALL • Möödunud reedel Võru spordikeskuses toimunud kuuetunnine korvpalliõhtu pakkus kaasaelamist enam kui 600 huvilisele. Põhitähelepanu oli suunatud Võru–Põlva korvpallisidemete edasiarendamisele, samuti sooviti välja selgitada, kellele kuulub seekord Eesti Korvpalliliidu välja pandud rändkarikas.


Ürituse avamisel tervitasid Võru maavanem Andres Kõiv, endine Võru linnapea Ando Hagel ja Eesti Korvpalliliidu esindaja Anneliis Annus.


Võitlus esiliiga play-off koha nimel.        Foto: Maidu JaasonMillised olid tulemused?


Noorte viskevõistluse parimate autasustamine. Foto: Maidu JaasonOmavalisustöötjate mängu võitis Võrumaa seisuga 31:20. Nii nagu kümme aastat tagasi, oli ka tänavu ainuke naisosaleja Pille Tali, Põlva poolel aga ikka heas sportlikus vormis Vastse-Kuuste vallavanem Lennart Liba. Mõlemad said ka korvpalliõhtu meened.

Tasavägise ettevõtjate mängu lõpp-skooriks kujunes 23:18 Võru kasuks. Põlva sai enda valdusse varumängijate pingi ja Mati Vaino „Kõige Võru-sõbralikuma põlvaka” auhinna. Võru andis auhinna Raivo Hallikule.

Koolide paarisviskevõistlusel kuulus samuti võit Võrumaale. Võideti kümnepunktilise eduga, kusjuures õhtu parima tulemuse saavutasid Kuldre põhikooli noored Hannes Varik ja Mihkel Oja. Lisaks esindasid Võrumaad veel Osula põhikooli noored ja Põlvamaad Räpina gümnaasiumi poisid. Kõigile osalejaile jätkus Eesti Korvpalliliidult kingitusi särkidest korvpallideni.

Võidukarikas Kalev Palo kätes.      Foto: Maidu JaasonPalju põnevust pakkus G4Si Eesti meeste kõrgliigamäng Valga Maks ja Mooritsa ning Tallinna Kalevi vahel. Valga võistkonnas mängisid ka Parksepa SK kasvandikud Robert Peterson ja Taavi Leok. Võit tuli Valgale seisuga 66:58. Parimad mängijad olid Veljo Vares ja Raido Roos.

Korvalliõhtut ilmestasid ja tunnustava vastuvõtu osaliseks said Valio Võru võrkpalliklubi tantsutüdrukud.

Pealtpaneku võistluse võitis Ervin Ranna.   Foto: Maidu JaasonPealtpanekuvõistluse neljast osalejast sai kõrgemad hinded Võru KK mängija Ervin Ranna.
KK Räpina Kotkaste ja Võru KK mäng pidi otsustama mitte ainult rändkarika omaniku, vaid ka esimese liiga play-off koha. Mäng oli äärmiselt tasavägine 26 minutit, siis pääses maksvusele võrukate „pikem pink” ja Võru KK võitis 78:60. Külalistel oli parim Joosep Sibul ja kodumeeskonnal Feliks Valdek, kellel oli oluline osa vastasvõistkonna liidermängija Ants Järve ohjeldamisel. Seega tuli üldvõit Võrule 38punktilise eduga ja rändkarikas anti Võrumaa teeneka korvpallitreeneri Kalev Palo kätesse.

Suur tänu kõigile võistlejatele, arvukatele pealtvaatajatele ja toetajatele: Eesti Kultuurkapitalile, Võru valla- ja maavalitsusele, Timo Keraamikale, Eesti Pagarile, Club Tartule, VSport.ee-le, RingFMile, Eesti Korvpalliliidule! Koostöö Võru spordikeskusega oli samuti meeldiv.

Pall on visatud Põlvamaale – oleme tulemas.

20 PÄEVA ENIMLOETUD