Menu

.      

Haanja vallavanem täpsustab oma sõnu

TÄPSUSTUS • Haanja vallavanem Juri Gotmans täpsustas kirjalikult edastatud teates oma sõnu seoses Võrumaa Teatajas laupäeval ilmunud artikliga töölt lahkunud Haanja valla sotsiaaltöötajast.
„Sotsiaaltoetused ei jõudnud kuue abivajajani kokku summas 192.60 eurot ja toetuse saamise dokumente ei allkirjastanud toetuse saajad,” täpsustas Gotmans oma sõnu.


Küsimusele, kellega oli tegu, et sotsiaaltoetused ei jõudnud abivajajateni ja et toetuse saamise dokumente ei allkirjastanud toetuse saajad, vastas Gotmans: „Teatan teile, et sotsiaaltoetuste väljamaksmisega seotud küsimustes on vastutavaks isikuks sotsiaaltöö spetsialist. Haanja vallas töötas aastal 2012 sotsiaaltöö spetsialistina Marve Kõiv. Marve Kõiv tunnistas suusõnaliselt, et kirjutas kahe isiku eest allkirjad toetuse sularahas väljamakse dokumendile, aga oli unustanud neile raha viia.”


Võrumaa Teatajas ilmus 23. märtsil artikkel „Haanja valla sotsiaaltöötaja kaotas töö raha omastamise tõttu”, kus oli märgitud, et Haanja vallavanem Juri Gotmans ütles, et valla sotsiaaltöö spetsialist Marve Kõiv omandas kokku kuue inimese raha summas 192.60 eurot ja Kõiv, kes töötas sotsiaaltöötajana alates 2010. aastast, pani raha kõrvale perioodil 2012. aasta kevadest kuni 2012. aasta detsembrini.

20 PÄEVA ENIMLOETUD