Menu

.      

Pikk talv rõõmustab Võrumaa ettevõtjaid

Kuu aega tagasi toimunud Haanja suusamaraton on praegu üks vähestest sündmustest terve aasta jooksul, mis aitab Haanjale kui Eesti kaunima loodusega suusakuurordile elu sisse puhuda.  Foto: IRJA TÄHISMAAKESTEV TALVEHOOAEG • Pikale veninud talv paneb kiruma kojamehed ja küttearvete tasujad ning kõik need, kes juba kevadet ootavad, samas rõõmustab see paljusid talvemõnusid pakkuvaid ettevõtjaid.


Kuigi varsti on käes aprilli keskpaik, on Haanjas veel lund meetri jagu, nii et suure tõenäosusega saab seal veel mai algul suusatada ja hea, kui lumi jaanipäevaks ära sulab.

Haanjast veidi väiksema lumekogusega Väikse Munamäe suusakeskuse juht Priit Tammemägi igatahes lubas, et 1. mail saab veel „Munakal” suusatada. „Vähemalt pretsedendi mõttes, aga kindel see loomulikult ei ole,” ütles ta.

Võrumaa tuntuima, Kütioru mäesuusakeskuse jaoks on see hooaeg olnud pikem kui kunagi varem. „Avasime hooaja juba detsembri keskpaiku suurte lootustega,” märkis Keiti Kaasik Kütioru puhkekeskusest, „sel talvel püüdsime klientidele atraktiivsemad olla, panustasime klientidele lisaväärtuse pakkumisele, organiseerisime ka ise võistlusi ja tegime piletihindu ürituste ajal soodsamaks.”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD