Menu

.      

Võru spordikeskus sai seitsmeaastaseks

Võru spordikeskuse juhataja Maidu Laht.   Foto: MAARJA KAIVVõru spordikeskus asub Võru linna keskel ja sai möödunud kuul seitsmeaastaseks. Selle juhataja on Maidu Laht, kes on seal tegev alates eelmise aasta septembrist.


INTERVJUU • Spordikompleksis paiknevad spordihall ja staadion. Spordihallis on kergejõustikuhall, kus 200meetrine ringrada, 60meetrine jooksurada ning hüppe- ja heitepaigad, pallimängude hall (kaks korvpallimängu treeningväljakut, mida võistluse ajaks saab muuta üheks suureks saaliks teisaldatava tribüüniga, samad võimalused ka võrkpalli ja tennise mängimiseks); judosaal ning jõusaal. Spordihall on väga kaasaegne ja seal saab korraldada nii vabariiklikke kui ka rahvusvahelisi võistluseid.


Staadion valmis aastal 2009 ning on projekteeritud nii, et see võimaldab kõrgemal tasemel läbi viia kergejõustiku- ja jalgpallivõistlusi. Staadionil on 1630 inimest mahutav pealtvaatajate tribüün. Staadion ei ole mitte ainult spordivõistluste jaoks, vaid seda saab kasutada ka muude kultuuriürituste läbiviimiseks, näiteks tantsupidudeks, kontsertideks jms.


Alates möödunud aasta jaanuarist on Võru spordikeskuse hallata ka teised Võru linnale kuuluvad spordiobjektid: Andsumäe hüppemägi, Roosi tänava staadion, Kubja suusabaas ja Kreutzwaldi 16 võimla.


 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD