Menu

.      

„Viimsi panemine” Meremäe moodi

Väljavõte Meremäe valla majandus- nõuniku Urmas Laanemaa  avalikult kontolt suhtlusportaalis Facebook, kus on meeldivate hulka lisatud Orava vald, kus asub Laanemaa juhitav ette-võte, mitte aga Meremäe vald. Pildil on Urmas Laanemaa (keskel palja peaga) saunamaratoni üritusel.   Repro: FACEBOOKKORRUPTSIOONIKAHTLUS • Ajaleht Postimees kirjutas paar nädalat tagasi, kuidas Viimsi vallavanem andis allkirja avaliku vallaruumi hooldustööde lepingule, mis sõlmiti valla kommunaalameti juhiga seotud firmaga. Analoogne olukord on Võrumaal Meremäe vallas, kus vallavalitsuse majandusnõunik tellis valla hooldustöid enda juhitavalt äriettevõttelt.


Meremäe valla majandusnõunik Urmas Laanemaa ei teegi mingit saladust sellest, et ta tellis möödunud aastal valla teede hööveldamise teenust ja haljastusteenust Orava valla ettevõttelt OÜ Orava Teenus, mille juhatuse esimees on samuti tema ise. Samalaadne skeem oli teenuse tellimisel ka 2011. aastal. Samuti tellib Laanemaa Meremäe valla majandusnõunikuna fekaaliveo teenust enda juhitavalt ettevõttelt.


Majandusnõunik on vallas tähtis mees, kes täidab samalaadseid ülesandeid nagu mõnes suuremas omavalitsuses majandusasjade eest vastutav abilinnapea või abivallavanem.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD