Menu

.      

POP Salon sai viieaastaseks

POP Saloni omanik, 23aastase kogemusega juuksur-stilist Taso Vahl eelmise nädala reedel POP Saloni sünnipäeval koos kahe näomaalingutega kaetud kliendiga.	     Foto: IRJA TÄHISMAAPISIJUUBEL • Nädal tagasi, 12. aprillil sai viieaastaseks Võru üks luksuslikumaid ilusalonge, Kagukeskuses tegutsev POP Salon. Väärikat aastapäeva tähistati suurejoonelise peoga, kuhu kuulusid nii särtsakas soengusõu kui ka näomaalingud.

Salongi tegemine oli Munski idee

POP Saloni omanikul Taso Vahlil, kel nooruslikust välimusest hoolimata juuksurina juba 23aastane kogemus, oli salongis keset sünnipäevamelu aega ka paar sõna juttu rääkida. Selgus, et idee teha selline salong, kus kõik iluteenused parimal kujul esindatud, tuli Kagukeskuse omanikult Meelis Munskilt, kes on Vahli pikaajaline klient. Munski ütles tollal Võro keskuses töötanud Vahlile, et tal on parajasti käimas üks suur projekt, majaehitus, ja pakkus, et tema juuksur, kellega ta väga rahul oli, võiks sinna oma salongi teha. Ka koha lubas ta tal ise välja valida ning nii juhtuski, et Vahl valis endale esimeste seas välja ühe parema asukoha – rõduga ja vaatega kaunile maastikule Kagukeskuse taga.

POP Saloni üks eeliseid teiste salongide seas ongi see, et seal on väga palju ruumi ja avarust. Kõikidel töötajatel, keda on kokku üheksa (kaks massööri, kaks kosmeetikut, kolm juuksurit, üks maniküürija ja üks geelküünte panija), on töötamiseks oma ruum, kus võib segamatult kliendiga juttu puhuda.

„Mul on siin nagu luure keskagentuur,” naerab Vahl salapäraselt, vihjates sellele, et kuuldus selle kohta, nagu oleks juuksurisalongid ühed suured kuulujutuveskid, vastab tõele. Oma klientide saladusi ta mõistagi ei reeda, kuid privaatsusel on tema sõnul omad plussid. Ta räägib, kuidas ühes salongis, kus kõik teenused päid- ja jalgupidi koos, olevat kaks naist isekeskis ühe mehe teemat arutama hakanud ja see mees oli just sel hetkel sinnasamma ruumi sisse astunud. POP Salonis sellist asja juhtuda ei saa. „Siin on õhku, rõõmu ja valgust!” teatab salongiomanik rõõmsalt.

POP Salon on popp

Klientide puuduse üle Vahl ei kurda ja seda hoolimata sellest, et salongi hinnatase on keskmisest kallim. Kundesid käib üle Eesti, kuid ka Soomes töötavaid eestlasi ja Pihkva venelasi. Isegi üks Austraalias elav võruke käib. Üks värvikamaid persoone on aga Koidula tollipunkti ülem, väärikas eas vene proua, kes ei jäta Võrus viibides kunagi külastamata kaht kohta – Kubija hotelli ja POP Saloni.

Põlvamaalt Räpinast pärit Taso Vahl on oma pika karjääri jooksul töötanud mitmes kohas – küll Tartus, küll Tallinnas ja isegi Soomes Jyväskyläs, aga kõige rohkem meeldib talle ikkagi Võrus, kuhu ta tuli aastal 1995. Küsimuse peale, kas ta Soome tagasi minna ei taha, raputab ta veendunult pead. „Seal on ülbed kliendid, neil on erinõudmised,” ütleb ta. Ka Tallinnasse ei kipu ta. „Mulle Võru meeldib!” ütleb ta reipalt.

Ka oma klienti hoiab Vahl väga, seda kumab välja juba tema hääletoonist, millega ta neist räägib. Seepärast mõtleb ta neile kogu aeg midagi uut ja huvitavat välja ning seisab hea selle eest, et tooted, mida tema salongis kasutatakse, oleksid kvaliteetsed.

Lisaks juuste lõikusele ja värvimisele saab salongis nautida veel kosmeetiku teenust, maniküüri-pediküüri, massaaži ning tselluliidiravi ja figuuri korrigeerimist. See viimane ongi praegu väga populaarne. Vahl kirjeldab elevusega, kuidas üks naine oli tänu sellele lausa kuus sentimeetrit saledamaks saanud ja selle üle väga rõõmustanud. On näha, et klientide rahuolu läheb talle väga korda.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD