Menu

.      

Heiki Kelp võidutses „Uma laulu” konkursil

Peapreemia võitnud Heiki Kelp (vasakul)  esitamas oma lugu „Kuis raha minno armast”, akordionil  saadab Erja Arop. Foto: Võrumaa TeatajaÜhe peapreemia võitnud Urmas Kalla (vasakul) esitamas koos Tarmo Noormaaga oma laulu „Noore lõõdsamehe laul”.     Foto: Võrumaa TeatajaLAULUVÕISTLUS • Võru Kandle juhataja Heiki Kelp tõi neljapäeval Sänna kultuurimõisas toimunud „Uma laulu” konkursilt peapreemia.


Kelbi võidulaul „Tulede ime” sai žüriilt preemia ilusa sõnumi eest, loo esitas Peeter Saar, Kelbi bändikaaslane Heterost. Kitarril saatis Tiit Kõlli. Lugu kanti ette salvestuse pealt, kuna Peeter Saar ja Tiit Kõlli ei saanud töökohustuste tõttu kohale tulla. Kelp kandis ise ette oma teise loo „Kuis raha minno armast”, mis oli inspireeritud Ain Mäeotsa filmist „Deemonid”, aga mis preemiat ei saanud.

Võistlus-kontserdi publiku seas istus teiste hulgas ka žürii liige Ingrid Rüütel. Foto: Võrumaa Teataja
Teise peapreemia – fantaasia eest sõnumis ja kuraasi eest – sai Erkki Meistri laul „Näkinäkjä”, mille sõnad kirjutas Contra ja mille esitas Chacha Roots. Kolmanda peapreemia pälvis Urmas Kalla laul „Mõtõq Võromaast”.

20 PÄEVA ENIMLOETUD