Menu

.      

Võrumaa Teataja alustab taas tellijaauhindade loosimisega

  • Kirjutas Kadri Nagel

Tüdrukud Loreen ja Eliisabeth koos koer Bosse ja vanaisa Hillariga. Foto: AIGAR NAGEL

Nii nagu igal aastal juba traditsiooniks on saanud, siis ka sel aastal loosime tellijate vahel välja hulgaliselt auhindu. Tahame ikka oma kalleid lugejaid hoida ja meeles pidada.

Koos jaanipäeva saabumisega viisime kohale esimese auhinna, milleks on rikkalik jaanilaua komplekt, kuhu kuulub kõike head ja paremat, mida üks pidulik grillilõuna või -õhtu sisaldama peab. Grillsüsi, hulgaliselt šašlõkki, alkoholivaba õlu, kohv, salatimaterjali ja pisut magusat konservvirsikute ja Annekese assortii näol. Kõik selle on välja pannud meie hea sponsor Condor arvutipood.

Lisaks jaanilauale lähevad loosi kaks 20eurost kinkekaarti Kagukeskuse autopesula poolt, neli 50eurost osturetke Kagukeskuses, digipood.eu lisab kinginimekirja kümme akupanka ja Euronics Võru kolm täisautomaatset vererõhumõõtjat väärtusega 49.99 eurot.

Et võita eelpoolmainitud auhindu tuleb osaleda loosimises. Selleks peab tellima Võrumaa Teataja paber- või digilehe vähemalt pooleks aastaks või pikendama juba olemasolevat tellimust. Loosis osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad.

Esimese auhinna – suurepärase jaanilaua arvutifirma OÜ Condor poolt võitis Piret Ivask Koselt. Auhinna viisime Pireti perele juba natuke enne jaani kätte. Pereema ise oli Tartus tööl, aga kodus olid sel hetkel vanaisa Hillar koos laste Loreeni ja Eliisabethiga.

Vanaisa Hillar on pensionär, kes sai paar nädalat tagasi mesilase käest nõelata. Nüüd on jalg paistes ja liikuda saab ratastooli abil. Loodetavasti tervis paraneb peagi ning mees on jälle jalul. Vanaisa hoiab lastel suvevaheajal silma peal, aga nüüd naljatavad tüdrukud, et peavad hoopis vanaisal silma peal hoidma.

Esmaspäeva lõuna paiku helistasime Piretile, et küsida, kuidas ta auhinnaga rahule jäi. Vastuseks saime, et terve pere oli väga rõõmus. Lastel oli eriti hea meel selle üle, et Võrumaa Teataja nende pool kodus külas käis. Toitu jätkus piisavalt ja saab veel mitu päeva heal maitsta lasta. Piret sõnas, et ainult üks asi oli kotist puudu, selleks oli päike. Nagu teada on, siis päike meid väga jaanide ajal ei hellitanud.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD