Menu

.      

Reede õhtul joosti Rõuges viie järve jooksu

  • Kirjutas Kadi Annom

FOTOD: Aigar Nagel

JOOKSUSARI ❯ Meeletu palavus tõi Rõuge lustlikult mägisele rajale 615 inimest. Kuigi enne starti ja jooksu alguses ähvardasid äikesepilved ning kõuemürin, jäid jooksjad ja kõndijad kuivaks, saades osas lämmatavast palavusest ja Rõuge ilusast loodusest. Neljas Rõuge viie järve jooks on tänavuse pikamaajooksude sarja kuues väljakutse, ühtlasi tähistab see jooks sarja poole peale jõudmist. Veel on jäänud läbida jooks ümber Uhtjärve, Vastseliina linnuse jooks, jõe- ja järvejooks Lasval, „Üts ummamuudu liina üüjuusk”, Kütioru maastikujooks ja Munamäe- Võru maastikujooks.

PILDIGALERII Võrreldes eelmise aastaga oli Rõuge jooksu distants veidi lühem ning jõukohasem. Põhidistantsi pikkuseks 8,9 kilomeetrit, lühidistantsi pikkuseks 3,8 kilomeetrit ja minidistants poolteist kilomeetrit. Sel palaval õhtul jooksid end üldarvestuse esikolmikusse Alvar Johannes Alev, Andrus Veerpalu ja Rauno Jallai. Naiste esikolmikusse kuulusid Annika Rihma, Marion Tibar ja Laura Maasik. Lühidistantsi paremik oli Risto Kalju, August Jakobson ja Ken Urb.

Sarja järgmine etapp ei lase ennast kaua oodata ja jooksutossud võib juba pühapäevaks valmis otsida, sest siis joostakse sarja seitsmendat etappi Uhtjärvel, pärast seda on jooksusarja selle hooaja selgroog murtud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD