Menu

Kuhu on suundumas veebipõhised hasartmängud aastal 2019

  • Kirjutas Sisuturundus

Veebipõhine hasartmängu tööstus kiitleb, et on uute tehnoloogiate kasutusele võtmise teerajaja. Olenemata sellest, kas tegemist on videomängude kujundustega, turundus- või maksesüsteemidega, ei kohku internetikasiinod iial tagasi tehnoloogia omaksvõtmisest. Mis ootab ees seda tööstusharu 2019. aastal?

Mobiilsed hasartmängud 

Mobiilsete hasartmängude populaarsus ületas mängukonsoolide ja arvutimängude oma juba aastal 2016. Ei ole kuigi tõenäoline, et olukord aastal 2019 muutuks, kuna üha rohkem kasiinosid pakuvad oma teenuseid Androidi ja iPhone’i kasutajatele. Kuna mobiiltelefonid on kasutajate hulgas üha enam poolehoidu võitnud, veedavad kasiino külastajad ka aina rohkem aega oma nutitelefonides.

Terve 2018. aasta jooksul keskenduti mobiilsete hasartmängude tehnoloogiate täiustamisele. Investorid  lubavad suuri rahasummasid internetikasiinode edendamiseks mobiiliplatvormidel. Mängupoed julgustavad inimesi aktiivselt mängurakendusi kasutama ja kasiinod ei võta enam mängijatelt liitumistasu.

Multipleier ja sotsiaalsed tunnused

Samuti nagu mobiilne mängimine, on ka sotsiaalsed hasartmängud ja mängud multipleieril näidanud internetikasiinodes viimase paari aasta jooksul tõusujoont.  Nüüdseks on multipleier ja sotsiaalsed hasartmängud muutunud tööstusharu lahutamatuks osaks ning võivad osutuda ka selle tuleviku ümberkujundajateks.

Traditsiooniliselt on hasartmängudesse suhtutud kui millessegi sotsiaalselt taunitavaks. Nüüdisajal aga meeldib peaaegu kõigile veebipõhiseid hasartmänge mängida. Sõbrad ühendavad oma jõud, et koos slotte mängida või võistlevad üksteisega lauamängudes. Kuna nõudlus üha suureneb, on ka Facebookis ja muudel sotsiaalmeedia platvormidel oodata rohkem mänge. Mängimine ja suhtlemine reaalajas muutub samuti üha levinumaks.

eSports kihlveod ja võistlused

Elektroonilised spordivõistlused on nüüd populaarsemad kui iial varem. On selge, et kõik, kes spordist räägivad, viitavad arvutile ja konsool videomängudele nagu FIFA ja Dota 2. Kuid ka võistlusspordi peale mängimine kogub hasartmängu tööstuses üha populaarsust. 

Mõned suurimad kasiinod üle kogu maailma on vahetevahel viinud läbi eSports turneesid mängijatele kus tahes maailma nurgas. Mõned turneed peetakse reaalajas publiku silme all ning võitjad teenivad koguni miljoneid dollareid.

Lisaks võistlustele konkureerivad online hasartmängude saidid omavahel, toetades eSports kihlvedusid. Kui te olete selle ala fänn, võite tunda rõõmu selle üle, et varsti on teil veelgi rohkem eSportsi hasartmängusaite, mida külastada. Sotsiaalsete kihlvedude ja fantasy sports kihlvedude abil jätkab eSports lähiaastatel oma tõusulainet.

Kokkuvõtteks

Online kasiinod on käinud läbi pika tee alates nende juurutamisest 1990ndatel aastatel. Kõigepealt näitas tööstusharu vaid väikeseid tõusumärke ja vähest arengut. Ajavahemikus aastast 2000 kuni 2010ndate alguseni läbis tööstus plahvatusliku tõusu. Samal ajal kui aastal 2019 võib nii mõndagi muutuda, on selles tööstusharus oodata ainult edasist tõusu nendes valdkondades, mis said populaarseks aastal 2018. Tööstusharus on oodata rohkem mobiilseid kasiinosid, paremaid teenuseid ja tihedamat konkurentsi.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD