Menu

TVPlay Home tõi müügile ainulaadsed telepaketid

  • Kirjutas Sisuturundus

TVPlay Home tõi müügile uudsete võimalustega telepaketid

Viasat sai eelmise aasta lõpus uue nime TVPlay Home ja nimemuutusega koos tehti ka suur hüpe tehnoloogias. Ettevõtte teenuste ja tehnika arendusse investeeriti üle 15 miljoni euro. Juba täna on võimalik selle vilju maitsta, sest TVPlay Home uued paketid koos interaktiivsete mugavusteenustega on aprillikuust alates saadaval.

Uue põlvkonna tv-teenused

Kaabeltelevisioon kõigi Eestimaa inimesteni ei jõua ja üle õhu levivad lahendused on tihti väga piiratud valikuga. TVPlay Home’i uute pakettidega tuleb kvaliteetne telepilt igasse Eestimaa nurka satelliidilt, samas aga saab kasutada uue põlvkonna tv-teenuseid nagu saadete järele vaatamine, kõigi tellitud telekanalite jälgimine nutiseadmest ning voogedastuse vaatamine otse teleriekraanilt.

Järelvaatamine toob vabaduse

Tavaliselt on ju ikka nii, et just siis, kui oled kööki võileiba läinud tegema, lüüakse jalgpallikohtumises värav... või lemmiksarja uue osa ajaks ei jõua kuidagi koju. Selle pärast ei pea enam muretsema, sest saad ise otsustada, millal saated ja filmid hakkavad ning soovi korral saad neid kasvõi mitu korda järele vaadata. Järelvaatamise kasutamine on väga lihtne, liigud saatekava peal lihtsalt ajas tagasi ja valid, mida vaatama hakata.

Videomaailmas üle 5000 tasuta filmi, saate, sarja

Lisaks tavapärastele telekanalitele avaneb võimalus otse oma telerist vaadata tasuta ja endale sobival ajal ka Videomaailma üle 5000 filmi, saate ja sarja.

Telepakett koos internetiga

Tänapäevased mugavusteenused vajavad interneti olemasolu. Järelvaatamise ning videomaailma kasutamiseks peab digiboks olema ühendatud internetiga. Kui Internetti kodus veel ei ole, ei pea muretsema, sest TVPlay Home pakub uusi pakette koos Tele2-e piiramatu internetiga.

Meelelahutuse saab kaasa võtta

Uue TVPlay Home äpiga saad mobiilist, tahvelarvutist või sülearvutist vaadata kõiki kanaleid, mida kodus televiisoristki näed. Lisaks on uute pakettidega kaasas võimalus vaadata TVPlay Premiumi sisu. Sealt leiad ilma reklaamideta üle 600 hittfilmi eestikeelsete subtiitritega, multifilmid eestikeelse pealelugemisega ja spordiülekanded ainsatest eestikeelsetest spordikanalitest TVPlay Sports ja TVPlay Sports+.

TVPlay Home uute pakettide kohta saab lähemalt lugeda ettevõtte kodulehelt www.tvplayhome.ee

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD