Menu

Kuidas luua voodipesu abil oma täiuslik magamistuba?

  • Kirjutas Sisuturundus

Pixabay

Pole väga suurt tähtsust mis stiilis su praegune magamistoa interjöör on, kuna selle ruumi tunnetust on nii lihtne muuta ilma seinu üle värvimata. Sinu voodi on kõige olulisem magamistoa osa ja voodipesud, mida võid valida on lõputul hulgal variantidega. Suurepärane värvide ja mustrite valik – alates klassikalisest kuni luksusliku ja modernseni. Geomeetrilised kujundid, naturaalsed aktsendid või eklektilised ja lõbusad ornamendid võivad igasse ruumi vürtsi lisada.  

Värvid ja stiilid

Kõik need valikud võivad veidi üle pea minna, seega kui tahad end aidata siis tee kindlaks, et sul on visioon, millised värvid ja mustrid sobiksid sinu tuppa hästi või mida su lähedased hindaksid. Muidu võib juhtuda, et sinu uue voodipesu teatud muster võib hakata nõudma muudatusi ka sinu magamistoa interjööri.

Värvid ja mustrid võivad meid väga positiivselt mõjutada. Mitte ainult ei transformeeri nad magamistuba ainult ühe hetkega, vaid nad võimaldavad ka eksperimenteerida ja luua unikaalse tunde iga kord kui tuppa astud – lihtne trikk on muuta oma voodipesu millekski uueks. Võib-olla ühel nädalal soovid midagi rahustavat ja lõõgastavat, palju valget ja spa-tüüpi stiili, ning teisel nädalal tahad midagi värvilist ja lõbusat nagu näiteks mummud või visuaalselt inspireerivad mustrid ja kujundid, mis panevad su kujutlusvõime tööle.

Sa võid alati eksperimenteerida erinevate patjade ja voodikatetega. Lase oma loomingul särada ning loo midagi tõeliselt unikaalset. Isegi lihtne valge voodi võib ärgata ellu kui sa mängid erinevate patjadega. Kui sa tahad oma sisekujundust lihtsalt muuta ja uuendada siis võid valida lihtsalt erinevad voodikatted või pleedid. See on palju rahakotisõbralikum ja lihtsam valik kui kogu voodipesu komplekti välja vahetamine.

Õige suurus

Kui sa oled valinud õige voodipesu, mis sobib sinu magamistoa interjööriga täiuslikult, siis vaata kindlasti mõõdud üle. Pööra oma voodi, madratsi ja patjade suurusele tähelepanu. Pea meeles, et voodipesu kipub pesu käigus kokku tõmbuma, seega kui sa tahad, et nad mahuks ka pärast mitut pesu siis vali vähemalt 5cm suurem teki- ja padjapüür.

Õige suurus pole mitte ainult voodipesu jaoks oluline. Pea positsioon on ülitähtis, mistõttu padjad võivad olla erinevates kujudes ja suurustes – alates väga väikestest, mille peale pea vaevalt ära mahub kuni ekstra suurte patjadeni, mis võivad mahutada sinu kogu pere, või spetsiaalsed ortopeedilised padjad. Seega enne oma uue voodipesu ostmist tee kindlaks, et su padi on õiges kujus ja suuruses, et ei peaks muretsema kuidas mahutada ülisuur padi väikesesse padjapüüri.  

Ära unusta linasid. Tee kindlaks, et sa tead oma madratsi suurust ja vali lina mis on iga külje juurest 20 cm suuremad, et nad kataksid ilusti madratsi ära. Ideaalselt oleks vaja, et su lina oleks ilusti madratsi alla peidetud. Selle aitamiseks võid samuti valida kummiga voodilinad, mis teevad lina madratsi peale panemise ja ära võtmise lihtsamaks. Linad ei kortsu ega libise voodi pealt maha, isegi kõige rahutumal öösel. Seda tüüpi linad on suurepärased lastele.

Materjal

Kuna su voodipesu on öösel sinu naha vastas, siis on sul vaja teha kindlaks, et sulle meeldib voodipesu tunne naha vastas, see ei ärrita su nahka ning see pole liiga palav ega liiga jahe. Erinevad materjalid pole mitte ainult erineva tundega vaid nad näevad ka erinevad välja. Linane, satään, puuvill või flanell – ükskõik mida sa valid, see võib aidata sul rõhutada magamistoa stiili ja luua õige tunnetuse. Kui sa tahad luuga midagi luksuslikumat ja modernsemat, midagi klassikalist või unikaalset, siis on olemas erinevaid materjale, mis aitavad sul saavutada soovitud välimuse. 

Seega on see üsna lihtne – enne oma uue voodipesu valimist ära unusta oma voodi, madratsi ja patjade mõõtmist. Ülejäänud on lillepidu – lase oma loomingul luua õige tunne, sobita oma maitse järgi ja loo oma unistuste magamistuba kasutades oma lemmikvärve ja mustreid. Voodipesu võib olla aksessuaar mis paneb su magamistoa särama, seega mõtle hoolikalt, loo oma visioon ja alusta oma missiooniga.  

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD