Menu

.      

Pikakannu kool taotleb üheksat klassi

Pikakannu kooli pidava MTÜ Ühing Pikakannu Kooli Areng juhatuse esimees Ave Tamra Pikakannu kooli saalis, mille seintel on väljas parasjagu koolis toimuva õpilaste maalilaagri tööd. Foto: Võrumaa TeatajaKOOL • Seni paar aastat Pikakannu ajaloolises koolimajas kuueklassilist erakooli pidanud MTÜ Ühing Pikakannu Kooli Areng taotleb alates sügisel algavast õppeaastast üheksaklassilise kooli luba.

MTÜ Ühing Pikakannu Kooli Areng juhatuse esimees Ave Tamra ütles, et senisele kooli kahele liitklassile on kavas juurde lisada veel üks klass koos nelja õpilasega. Selleks on saadud haridus- ja teadusministeeriumilt nõusolek. Kooli nõukogu otsusega on muudetud dokumentatsiooni ja ainekavad on läbinud hindamise. Ühtlasi on hangitud vajalikud load tervisekaitselt ja päästeametilt.

Vastava taotluse on kool Lasva vallale edastanud. „Taotluse on MTÜ Pikakannu kooli areng tõepoolest esitanud selleks, et muuta kehtivat rendilepingut osas, mis puudutab hoone kasutamise otstarvet,” kommenteeris asja vallavanem Juris Juhansoo, „hetkel on lepingus kirjas, et on lubatud hoones osutada põhikooli teenust esimesest kuni kuuenda klassini. MTÜ taotleb ka seitsmenda kuni üheksanda klassi võimalust.”

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD