Menu

.      

Missos vahetus võim

Misso valla uus võim: keskel seisab uus volikogu esimees Lembit Sikk, temast paremal volikogu aseesimees Arvi Umbleja ja suurima häältesaagi toonud Toivo Kuldkepp. Laual on Toivo Kuldkepa poolt volikogu liikmetele kingiks toodud ja tema enda loodud Eesti-teemalised CD-plaadid.Misso vallavolikogu valis eile, reede pärastlõunal toimunud istungil esimeheks endise vallavanema ja hobitaluniku Lembit Sika.

Misso volikogus sai kaalukeeleks Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) juht Toivo Kuldkepp, kes otsustas toetada valimisliitu Misso Lootus.

Viie poolt- ja kahe vastuhäälega volikogu esimeheks valitud Lembit Sikk ütles end tutvustades, et peab oluliseks inimest ning inimene peab olema volikogu otsustes prioriteet nr 1.

Sikk ütles, et ei näe praeguses olukorras põhjust, miks peaks inimene tulema maale elama. Maale elama tulemiseks peaks riik andma inimesele kindluse, näiteks väiksema maksukoormuse näol, mis tooks maapiirkondadesse inimesi ja ettevõtjaid. Sika väitel jääb „Maale elama” kampaaniast väheks, kui ei suudeta järjepidevust hoida. Ta lisas, et näiteks Tallinna ja Helsingi vahel on lihtsam liikuda kui maakonnakeskuste ning külade vahel.

Peamiste ülesannetena, millega uus võim tegelema hakkab, nimetas Sikk hooldekodu, tänavavalgustust, mustkattega teid, sauna, kooli, ujumiskohta, avahooldusteenust ja heitveepuhastust.

20 PÄEVA ENIMLOETUD