Menu

.      

Võrru võib tulla miljonieurone parkimismaja

  • Kirjutas BNS

Linnavolikogu opositsioonisaadiku Anti Haugase hinnangul on linna idee rajada parkimismaja kentsakas. Parkimismaja ehitamise asemel tuleks Haugase sõnul tänavatele luua täiendavaid parkimistaskuid ning muuta peatumine näiteks Kesklinna kooli ees turvalisemaks. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linna võidakse ehitada umbes miljon eurot maksev parkimismaja, et vähendada nii autode parkimist tänavate äärde kui üldse autode hulka Võru kesklinnas, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees.

Kolmapäeval kinnitatud Võru linna järgmise viie aasta eelarvestrateegia kohaselt on linnavalitsusel plaan ehitada 2024. aastal parkimismaja. Dokumendi kohaselt kulub selleks miljon eurot, millest 800 000 eurot moodustaks toetus.

"See on kauge unistus, vajaduse kajastus, mis realiseerub vaid toetuse saamise korral uuest Euroopa Liidu programmperioodist," ütles linnapea Anti Allas lehele.

Mitut autot tulevane parkimishoone mahutaks ja kuhu see võiks kerkida, pole Allase sõnul sugugi kindlalt paika pandud. "Täpsemat infot hetkel pole. Olulise toetuseta seda investeeringut ei tehta," märkis ta.

Linnavolikogu opositsioonisaadiku Anti Haugase hinnangul on linna idee rajada parkimismaja kentsakas. Parkimismaja ehitamise asemel tuleks Haugase sõnul tänavatele luua täiendavaid parkimistaskuid ning muuta peatumine näiteks Kesklinna kooli ees turvalisemaks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD