Menu

.      

Lähipäevil on tulemas ilusad ja soojad suveilmad

  • Kirjutas BNS

Lähipäevil on tulemas ilusad ja soojad suveilmad FOTO: Aigar Nagel

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas ilusad ja soojad suveilmad, kui õhusooja maksimumid ulatuvad 25 kraadini. 

Teisipäeva öösel on selge või kohati vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Puhub lääne- ja loodetuul 2-7 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub põhjakaare tuul 1-6 m/s. Sooja on 18-23 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 5-10, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 1-5, rannikul kuni 8 m/s. Sooja on 19-24 kraadi. 

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7, looderannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 22-25, tuulele avatud rannikul kuni 20 kraadi. 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD