Menu

.      

Kütusemüüjad langetavad hindu

  • Kirjutas BNS

FOTO: Aigar Nagel

Kütusemüüjad Alexela, Terminal, Neste ja Circle K langetasid teisipäeval kõikides oma jaamades üle-eestiliselt hindu. 

Alexela langetas bensiin 95 ja diislikütuse hinda vastavalt 3 ja 4 senti, bensiin 95 liiter maksab 1,809 ja diislikütuse liitri uus hind on 1,859 eurot. Terminalis maksab mootoribensiin 95 pärast hinnalangetust 1,799 eurot, bensiin 98 1,849 eurot liiter ja diislikütuse hind on 1,859 eurot, teatasid kütusemüüjad.

Neste turundus- ja kommunikatsioonijuht Risto Sülluste ütles BNS-ile, et Neste langetas bensiini hinda 3 senti ja diislikütusel 4 senti liitri kohta.

Circle K Eesti AS mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi ütles BNS-ile, et Circle K on juba kütuste jaehindu alandanud ning kütuste hinnad on Circle K jaamades vastavalt 1,799 ja 1,859 eurot.

Terminal Oil Grupi müügidirektor Urmas Kuuse kommenteeris prressiteates, et Terminali mootorikütuste jaemüügihinnad sõltuvad suuresti sisseostuhindades ning maksudest, hinnakujundust ei mõjuta tema sõnul piirkondlik konkurents.

"Vedelkütuste valmistoodangu odavnemine maailmaturgudel jõudis möödunud nädalal Eestisse ning kajastus ka meie postihindades," kommenteeris bensiini ja diisli kütusehindade langust AS Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna pressiteates.

Circle K reedesest Balti riikide pealinnade hinnavõrdlusest selgus, et nädal varasemaga võrreldes langesid kütusehinnad nii Tallinnas, Riias kui ka Vilniuses. Tallinnas langes 95 miles bensiini hind üle-eelmise nädalaga võrreldes 4 senti, ent 98 miles bensiini ja diisli hinnad mõlemad 5 senti.

95 miles bensiini hind oli reedel Eesti pealinnas 1,839 eurot, 98 miles plus bensiini hind 1,879 eurot ja diislikütuse hind 1,899 eurot. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD