Menu

.      

Ööl vastu laupäeva tuleb taas kuni 20 kraadi külma

  • Kirjutas BNS

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb ööl vastu laupäeva taas kuni 20 kraadi külma ning ka päeval on korralikud miinuskraadid. 

Öö hakul on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Pärast keskööd lõuna poolt alates pilvisus järk-järgult tiheneb, kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt idatuul 4-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 8-15, kohati kuni 20 kraadi, saartel ja kohati rannikul 2-8 kraadi. 

Peipsi järvel puhub idakaare tuul 4-8, hommikul puhanguti kuni 11 m/s. Hommikul võib kohati vähest lund sadada. Nähtavus on enamasti hea. Külma on 11-14, kohati kuni 18 kraadi. 

Päeval on pilves ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool vähest lund, keskpäeval jõuab Lõuna-Eestisse tihedam lumesadu ja levib edasi põhja-kirde suunas, kohati tuiskab. Lääne-Eestis on sadu harvem. Puhub idakaare tuul, pärastlõunal saartest alates pöördub põhja ja loodesse 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-7 kraadi. 

Peipsi järvel puhub ida- ja kirdetuul 4-8, ennelõunal puhanguti kuni 11 m/s, õhtul pöördub põhja ja loodesse. Ennelõunal sajab aeg-ajalt vähest lund, pärastlõunal levib lõunast põhja tihedam lumesadu. Nähtavus on ennelõunal hea või mõõdukas, pärastlõunal halveneb. Külma on 4-6 kraadi. 

Ilmateenistuse prognoosi järgi hakkab viimastel päevadel valitsenud pakane taanduma ning uue nädala alguses võib kohati tulla juba kuni kaheksa kraadi sooja. 

20 PÄEVA ENIMLOETUD