Menu

.      

Lasteaed Sõleke pälvis terviseedendaja tunnustuse

  • Kirjutas Maia Päevalill Sõlekese lasteaia õpetaja

Sõlekese lasteaia tervise töörühm. Foto: ERAKOGU

Tervise Arengu Instituudi laste ja noorte tervise edendamise valdkonna tegevuste planeerimisel on aluseks Eesti rahvastiku tervise arengukava aastateks 2009–2020, mille üheks suunaks on tervisliku ja turvalise arengu tagamine lastele ja noortele. Lasteaed on lapsevanema kõrval lapse tervisliku arengu oluliseks toetajaks ja edendajaks. Lasteaias väljenduvad seosed hariduse ja tervise vahel – hea tervisega laps mängib ning õpib hea meelega.

Võru lasteaed Sõleke liitus tervist edendavate lasteaedade võrgustikuga 2001. aastal ja tegutseb juba 17. aastat. Tööd koordineerib 11-liikmeline tervise töörühm, kuhu kuuluvad Maia Päevalill, Ülle Lepind, Annika Ossip, Kaidi Järv, Juta Boitsov, Kristi Pai, Sigrid Piirmann, Kaja Harak, Kaie Rehe ja Helina Lehes. Tervise töörühma juht on õppealajuhataja Eve Kirs. Töörühma eesmärgiks on laste ja personali tervise väärtustamine tervisliku toitumise, liikumisharjumuste kujundamise ja vaimse heaolu ning puhkuse vajalikkuse teadvustamise kaudu, kaasates peresid ja kogukonda.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD