Menu

.      

Võrukad saavad anda oma tubli panuse kogukonna hüvanguks

  • Kirjutas Sten Sang

Lõuna prefektuuri vanemkorrakaitseametnik ja ühingu Turvaline Võrumaa eestvedaja Varbo Maandi ootab ühingu ridadesse uusi tublisid vabatahtlikke, et üheskoos elu Võrumaal veel paremaks luua. Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaal toimetab kolmandat aastat vabatahtlike ühing Turvaline Võrumaa. Abipolitseinike algatusest on praeguseks välja kasvanud kogukonna elu hoidev liikumine, millega oodatakse liituma  turvalisemast kodukohast huvitatud inimesi.

Viis vaprat

Lõuna prefektuuri vanemkorrakaitseametnik Varbo Maandi kirjeldas, et MTÜ Turvaline Võrumaa loodi 2016. aastal Võrumaa abipolitseinike eestvedamisel. „Ühingu asutasime viiekesi ja sama suureks on see ka jäänud. Ühingu juhatuse moodustavad kolm abipolitseinikku, kes on huvitatud andmast endast veelgi rohkem vabatahtlikku tegevust, kui nad abipolitsei liinis panustada saavad. Mina olen ainus projektijuht ja ausalt öeldes on üksi tegemine üsna kurnav,” tõdes Maandi. Ühing ootab heal meelel endaga liituma teisigi projektijuhte, kel on vabatahtlik panustamine südamelähedane. Oodatud on oma ideede ja mõtete väljapakkumine ning soov käsi külge panna nende korraldamisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD