Menu

.      

FOTOD President Kersti Kaljulaidi sõnul tasub külapoodide nimel võidelda

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel 

Kagu-Eesti töönädala raames kohtus president Kaljulaid teisipäeva pärastlõunal Leevi rahvaga külakaupluse ees Räpina-Võru maantee ääres, et arutleda kohalike elanike jaoks olulistel teemadel. President Kaljulaidi sõnul on Leevi pood hea näide kogukonna kokkuhoidvusest ning et ühiste eesmärkide nimel tulebki teha midagi ootamatut ja teistsugust.

FOTO: Aigar Nagel

Kohalikud ootusärevuses

Enne presidendi kohale jõudmist kihas väikese külapoe ukseesine sadakonna inimese ootusärevusest ning Riho Luht, kes on Leevi kaupluse üks omanikest ja MTÜ Võhanduveere liige, sõnas, et pidas visiiti algul naljaks, kui teate kätte sai. „See on meie jaoks ülisuur tunnustus,” sõnas OÜ Lepo juhatuse liige, kelle sõnul on suudetud pood rasketest aegadest välja vedada ning paari aastaga on jõutud kogukonna toel kaupluserattad veerema lükata. Peale poe tegutsevad keskuses väikeloomakliinik ja hooldekodu ning käib koos mitu tegevusringi. Samuti ei tohiks kohalik rahvas kurta internetikiiruse üle, sest vähemalt kaupluse läheduses ja kogu keskuses oli see väga hea.

FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD