Menu

.      

Võru noortekeskuse uus punktisüsteem utsitab noori veel aktiivsemateks ja tublimateks

  • Kirjutas Kadi Annom

Eile pärastlõunal olid noored juba noortekeskusesse kogunenud. Alates kella 16st algas vestlusõhtu noortetöötaja Kauri Kaljustega. Räägiti päevakajalistest teemadest, uudistest ja nende leidmisest. Hooaeg on alles alanud ja praegu käib Kaljuste sõnul noortekeskuses päeva jooksul keskmiselt 40 noort. Fotol Antero (vasakult), Karl Joosep, tugila spetsialist Christiana Vaher, Kermo, noortetöötaja Kauri Kaljuste, Gervin ja Imre. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Septembrikuu saabumisega algas ka noortekeskuses uus hooaeg.

Vast alanud hooaeg on kindlasti täis uusi ja põnevaid tegevusi ning toimetamisi. Üheks väärt uuenduseks on näiteks värviline punktisüsteem, mis annab noortekeskuses käivatele noortele veelgi indu mitmesugustest tegevustest osa võtta.

„Varem ei ole meil sellist süsteemi olnud, punkte kogume alates sellest hooajast. Noortetöötaja Grete Heinaste kogus ideid Erasmus+ projektis osaledes ning noortelt saadud sisendi alusel mõtles ta sellise süsteemi välja,” räägib Võru noortekeskuse tegevjuht Maivi Liiskmann punktisüsteemi saamisloost.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD