Menu

.      

Võru linn valib tänavust aasta tegu

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linn valib tänavust aasta tegu FOTO: Aigar Nagel

Võru linnavalitsus kuulutab taas välja konkursi lõppeva aasta kõige silmapaistvama teo ja tublide tegijate väljaselgitamiseks.

Hääletada saab kuni 17. jaanuarini. Iga vastaja saab märkida ühe teo – selle, mis tema arvates on kõige olulisem.

Tänavused aasta teo kandidaadid on: Uisuväljak keskväljakul; Jaama tänava rekonstrueerimine; Tallinna mnt rekonstrueerimine; MTÜ Toetuskeskus Meiela Järve Kodu avamine; L. Koidula ja Seminari tn nurgal varisemisohus olevate hoonete lammutamine; Ulatuslikud vee-, kanalisatsiooni- ja kaugküttetorustike ehitustööd linnas; Kinnistuomanike vabastamine talvisest kõnniteede hoolduskohustusest; Eesti kalade väliaabits Tamula kaldal; Kogu pere loodusõhtute sari "Putumutukas – õhus, vees, mullas ja murus"; Sotsiaal-, tervishoiu ja haridusteenuste jätkamine väga keerulistes Covid-19 tingimustes.

Samuti ootame põhjendatud ettepanekuid, kes võiksid olla kandidaadid  tiitlitele: aasta kultuuri- ja haridusasutus, ettevõte, lastesõbralik ettevõte, ettevõtja, mittetulundusühing, uus tulija, kultuuritegelane, sporditegelane, tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja, aasta noor ja aasta heategija. Märka ja tunnusta tublisid tegijaid enda ümber!

Hääletajate vahel loositakse välja linnavalitsuse meened. Hääletada saab siin: https://forms.gle/THmFxDJdHquEDa2B8

Koidula ja Seminari tn nurgal varisemisohus olevate hoonete lammutamine FOTO: Aigar Nagel

20 PÄEVA ENIMLOETUD