Menu

.      

Koroonapassi nõudega hõrendatud klientuur taastub tibusammul

  • Kirjutas Sten Sang

Ränduri pubi omanik Imre Viilukas (paremal) koos teenindaja Kevin Uustaluga annavad teada, et aprillis uueneb menüü ja juba praegu värvatakse personali juurde. Foto: AIGAR NAGEL

Ränduri pubi omanik Imre Viilukas usub, et kuu jooksul tuleb kolmandik COVIDi tõendi kohustuse tõttu kadunud kundedest tagasi einestama ja väikse joogi saatel lipsu lõdvaks laskma. „Septembris kaotasime Covid-tõendi tõttu päevapealt pooled oma klientidest. Nende osaline tagasitulek aga ei toimu nii kiirelt ja selleks läheb vähemalt kuu,” nendib Viilukas.

Naasmine käib tasapisi

Ränduri pubi omanik Imre Viilukas nendib, et teisipäevast kaotatud COVIDi tõendi kontrollimise kohustus ei avalda külastatavuses kohe kindlasti kohest mõju. „Nii-öelda inimeste programmeerimine võtab kauem aega, et inimesed uuesti harjuksid. Täna on muutus veel olematu, aga see hakkab protsendi kaupa muutuma. Julgen arvata, et kuuga tuleb kolmandik kadunud klientidest meile tagasi.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD